Bythjul.com

Det här är en av nordens största däck- och fälgleverantörer på nätet. Tack vare att de har ett stort eget lager kan de erbjuda extremt billiga priser på däck och fälgar till din bil, du kan dessutom välja att få däcken du beställer till en monteringsverkstad så att du slipper montera dem själv. Bythjul.com är ett miljömedvetet företag som betalar en miljöavgift för varje däck de säljer på 20 kronor.

Beställningar

Du beställer här dina däck direkt på nätet, de har en 100 procentig passningsgaranti och du söker lätt upp just dina mått genom att fylla i ditt registreringsnummer i en enkel sökmotor. Då berättar den för dig precis vad som passar till just din bil. När du handlar på Bythjul.com kan du välja att skicka dina produkter till en av deras rekommenderade monteringsverkstäder. Det gör man när man kommit så långt som till ”varukorgen” i beställningen på hemsidan. Skulle det vara så att du inte vill beställa direkt från Internet går det även bra att ringa till dem direkt och göra sin beställning per telefon.
 

Betalning

Betalningen sker genom hemsidan när du beställer dina varor där men beställer du via telefon skickas en räkning hem till dig. Om du skulle vara orolig för din leverans kan du alltid spåra den på Bythjul.com’s hemsida.
 

Nöjda kunder

Bythjul.com är de väldigt måna om sina kunder, därför har dem en så kallad ”Nöjdkund.garanti” på alla sina varor. Du får alltså tillbaka dina pengar om du inte skulle vara nöjd med varan du köpt därifrån. Du har alltid 1 års produktgaranti, Passningsgaranti plus din Nöjdkund-garanti.

 

 

Vertical Menu
Search
Categories