Däckia

Däckia.se erbjuder ett flertal väldigt praktiska tjänster under samma tak. De kan erbjuda i stort sett allt som har med däck och fälgar att göra, samt att du enkelt kan se vart du har din närmaste Däckiaverkstad och priser. De tjänster du kan få är bland annat; hjulskifte, hjulinställning och däckförvaring. Tänk på att alla priser du ser på Däckias hemsida är totalkostnaden av en tjänst, det vill säga att inga andra kostnader tillkommer när du väl betalar på verkstaden.

Hjulinställning
Livslängden på dina däck kan definitivt påverkas av hjulinställningen. Är den felaktig slits däcken ner mycket fortare än vad som är nödvändigt, dessutom gör det att bilen blir svårare att köra på ett bra sätt. Fel på hjulinställningen kan det bli om du till exempel kört in hårt i en trottoarkant eller kört ner i en stor grop i vägbanan. Symptom på detta kan vara att bilen känns orolig att köra och styrningen kan dra åt ett annat håll när du kör över ojämnheter i vägbanan. Det kan leda till, inte bara onödigt slitage på däcken utan också höga bensinkostnader.
 
När du ställer in hjulen hos Däckia tillhandahåller dem avancerad datorutrustning och teknik för att mäta och justera hjulen. Kom ihåg att med rätt hjulinställning får du ett betydligt säkrare fordon.
 
Däckförvaring hos Däckia
Om du har trångt med förvaringsutrymme hemma, och inte vet om dina sommar- respektive vinterdäck förvaras på ett bra sätt så att de inte slits i förtid. Då har Däckias verkstäder en smart tjänst som de kallar för däckförvaring. Du kan vid bytet efter säsong, lämna in dina däck hos Däckia för säker förvaring. De garanterar torra, svala och mörka lokaler där däcken kan vila inför nästa säsong, då det är dags för byte igen. Detta kanske verkar onödigt men tänk på att när du sedan byter däck igen får du dem alltid renspolade innan montering plus att de är noggrant kollade för sprickor och slitage.
 
Däckiakortet – kundkort
Däckias kundkort är ett bra sätt för dig som kund att utnyttja alla deras tjänster fullt ut. Med kortet kan du bland annat; dela upp betalningar, få räntefri delbetalning, och välja att skjuta upp en betalning utan kostnad. Man ansöker om kortet i butik eller på nätet.

 

 

Vertical Menu
Search
Categories