Dackonline.se

Hos Dackonline.se får du inte bara billiga priser utan även ett stort och gediget sortiment. Företaget som ligger bakom heter Delticom AG och är aktiv grossisthandlare och onlineförsäljare för däck. De har som mål att leverera varorna precis som deras kunder vill ha; direkt till kunden, till en servicepartner (en samarbetsverkstad nära dig) eller till en annan önskad leveransadress.

Montering
Det är inte svårt att hitta ett däckmonteringsföretag som ligger nära dig genom Dackonline.se. På hemsidan har de ett enkelt formulär där du bara fyller i ditt postnummer, inom vilken avståndsradie du vill att verkstaden ska ligga och vilken stad du bor i. Sedan letar den upp den närmaste som har samarbete med Dackonline. Skulle det vara några problem är det bara att maila eller ringa kundtjänst så ordnar de problemet på något sätt.
Priser
Priserna är nästan de billigaste du kan få på marknaden idag, när det gäller sommardäck ligger de på ca 294 kronor och uppåt och på vinterdäck ligger de på ca 314 kronor och uppåt. Du kan enkelt och bekvämt betala med kreditkort, banköverföring eller faktura, de första två går att göra direkt på hemsidan. Dessutom har de 2 års garanti på alla sina produkter samt 30 dagars returrätt om du inte skulle vara nöjd.
Leverans
För själva leveransen kan du här välja mellan två olika alternativ; Det första gäller om du vill ha däcken levererade till en så kallad alternativ adress, det vill säga arbetsplatsen eller direkt till verkstaden/montören som ska montera däcken på din bil. Det andra alternativet är att få däcken skickade direkt till ditt närmsta postkontor eller utlämningsställe, då får du hem en avi och hämtar ut däcken själv. Leveranstiden brukar ligga på runt fem arbetsdagar när du beställer dina däck hos Dackonline.se, vilket inte är särskilt lång tid.

 

 

Vertical Menu
Search
Categories